Kaizer Fan fest!

2006-07-30 13:13:03

Partyparty!

Etter et vellykket arrangement i fjor satser Kaizerfansen på å gjenta bedriften i år. Mandag 7 august hamres det løs på Skuret i Oslo, inngangspris er kr 60 og arrangementet er åpent for alle interesserte.

Det er arrangementskomitéen Full Peis i samarbeid med fan-nettsiden Dr Mowinckels Akuttmottak som tromler sammen Kaizerfansen til en kveld i felles glede i Oslo. Og som i fjor er det tributebandet Katastrofen som tar seg av det tunge kroppsarbeidet det er å spille Kaizersanger live. Og for de som var der ifjor blir det jo spennende å se hvilken retning Katastrofen har utviklet seg i siden sist, og hvilke nyanser av Kaizers musikk de foredler best for tiden.
 
Ifjor dukket hele Kaizers Orchestra opp på festen, så konserten med Katastrofen, overvannt prestasjonsangsten og inntok scenen for et par nummer fra Kaizerkatalogen. Vi spurte Geir Kaizer om bandet selv kommer til å ta turen i år.
 
- Det måtte uansett blitt en overraskelse da! Men vi har ferie fram til den 10 aug, så jeg tror faktisk ikke noen av oss er i byen den 7, men det har jeg ikke full oversikt over.
 
- Har dere sett flere av disse tributebandene som spiller Kaizersanger forresten?
 
- Tror kun vi har sett Katastrofen, som spillte på tilsvarende fanparty i fjor, men ingen av de andre, bortsett fra at vi har hørt det Resistansen bandet fra USA da. Det var jo festlig å høre amerikanere synge norsk for en gangs skyld da. Er jo moro for oss at folk prøver å spille musikken vår, får gjerne fram litt andre ting enn det vi gjør.
 
Skuret 7 august altså. Kom deg på party!




Konzertjunkie on Facebook:
https://www.facebook.com/ konzertjunkie
Konzertjunkie onTwitter: kaizers_kj
Kaizers Orchestra Fanpage