A night at the opera

2006-08-21 12:29:33

Da mange nordmenn benket seg foran TV´en for å få med seg søndagsrevyen i går, entret Kaizers Orchestra scenen på Drammens Teater, og i ærverdige omgivelser leverte bandet en intens konsert foran et kokende publikum.

Det var virkelig ingenting som tydet på at det var tidlig søndagskveld og alkoholfritt arrangement da band og publikum slapp seg løs til et godt knippe Kaizerlåter i går. Anmelderen i Drammens Tidende skriver i dag at dette må ha vært en av de beste konsertene bandet har spillt på norsk jord.
 
- He-he, alltid vanskelig å måle slike ting, men definitivt en for minnebøkene denne her, sier Janove Sjakelen Kaizer, ifølge DT et råskinn av en frontfigur.
 
- Det er nok noe med å spille i slike oppsiktsvekkende flotte omgivelser som Drammens Teater er . Som om man ikke kan tillate seg noe annet enn å levere 100% når man står i en slik sal, for å yte den rettferdighet. Det er nok et av de flotteste stedene vi har spillt noen gang ja, helt klart.
 
- To spillejobber igjen nå for sesongen så to måneder fri, hva gjør dere da?
 
-  Vi skal til Berlin og spille på popkomm  den 21 september, men ellers er det fri ja. Det blir herlig det, roe ned litt. Jeg skal bare være hjemme å komponere, fordi at that´s what´s real to me.
 
- Du siterer Brian McFadden, er det et hint for den framtidige musikalske retningen?
 
- Nei, men vi måtte høre på nattradioen på P1 etter gigen på Kapp på lørdag, de to timene det tok inn til Oslo, og der dukket det jo opp endel gullkorn.  Vi er jo igang med å planlegge og komponere et nytt album, og etter å ha spillt i Drammens Teater i går har vi ikke akkurat lyst til å gi oss!




Konzertjunkie on Facebook:
https://www.facebook.com/ konzertjunkie
Konzertjunkie onTwitter: kaizers_kj
Kaizers Orchestra Fanpage