Nye norske shows!

2006-09-06 21:16:50

"Maestro Grand Finale Tour" går av stabelen i november og desember, med en tyvstart i Ås den 28 oktober. Nå Har det også dukket opp et par nye steder på turnéiista.

Planen var å starte turnéen i Trondheim den niende november, og ta for seg de største byene i landet før man satte nightlineren i retning Sverige, men så har et par mindre steder meldt seg på Grand Finale Tour.
 
- Vi skal tilbake til Sogndal  og Meieriet den 7 november, der pleier det alltid være full rulle, så det blir nok god gass, forteller Rune Mink Kaizer.
 
- Så skal vi til Brattvåg neste dag, der har vi aldri vært før, og steder i Norge vi aldri har vært før er det jo ganske få av etterhvert, så det er jo humor i seg selv. Etter det blir det Trondheim, Oslo, Bergen og Stavanger  da, før vi reiser utenlands hamrer løs på kontinentet.
 
I tillegg kan Kaizernytt melde om at oppvarmingshelten fra fjorårets Maestro Tour, trekkspiller og whiskey rabbi Geoff Berner  fra Canada blir  med som support på de norske og svenske jobbene. Det blir et gledelig gjenhør med klezmer musikeren og historiefortelleren fra Ameriken. Fra  Köln jobben den 21 november tar det norske bandet HGH, bestående av tidligere Motorpsycho trommis Håkon Gebhard og Homegrown himself,  Martin Hagfors, over. Kaizers legger prestisje i å ha gode oppvarmere!
 
- Det blir siste turnéen vår på en stund dette. 2007 blir soloprosjekt år, frem til vi planlegger å gå i studio utpå høsten engang og spille inn ny Kaizer plate. Så man må gripe sjangsen nå for å få med seg Maestro-innspurten!




Konzertjunkie on Facebook:
https://www.facebook.com/ konzertjunkie
Konzertjunkie onTwitter: kaizers_kj
Kaizers Orchestra Fanpage