Kaizers på popkomm

2006-09-23 19:00:14

Sjakalen kjører standsmessig i Berlin

Det gedigne bransjetreffet popkomm ble avholdt i Berlin denne uka. Kaizers var et av flere norske band som vartet opp med rytmisk populærmusikk.

Kaizers Orchestra har spillt mye i Tyskland de senere år, og det var tydelig at bandet har gjort inntrykk. Det var fullt hus og het stemning på Kesselhaus på torsdag kveld.
 
- Alltid en viss fare for at det blir litt stivere stemning på slike bransjetreff enn på vanlige konserter, bransjefolk er ikke nødvendigvis de som lettest lar seg rive med, men det ble jo god gass på torsdag da, forteller Sjakalen Kaizer.
 
Kaizers Orchestra har vært et mye omtalt band i popkomm sammenheng, som et eksempel på at det går an å utrette store ting selv om man på papiret høres ut som en uselgbar obskuritet, noe et norskspåklig ompa rock band nok må kunne kalles. 
 
- Fikk dere ellers utrettet noe der nede?
 
- Var endel på den norske standen på messeområdet, som var satt opp av Music Export Norway, og der var det heftig aktivitet hele tiden, møter og utveksling av musikk og god stemning. Og alltid bra for oss å få hilst på våre to Danieler i Universal Tyskland, Lieberberg og Pieper. Hadde møter med dem og snakket litt om framtiden. Synes det er inspirerende å snakke med bra folk om det som blir neste steg i Kaizerkarrieren, og det er bra å få ilbakemeldinger fra folk som har sin tilhørighet i et annet marked.




Konzertjunkie on Facebook:
https://www.facebook.com/ konzertjunkie
Konzertjunkie onTwitter: kaizers_kj
Kaizers Orchestra Fanpage