Nytt show i Bergen med fri aldersgrense!

2006-10-04 20:21:44

Trangt om plassen både på scenen og i salen!

Den ordinære konserten på Teatergaragen i Bergen lørdag 11 november er bortimot utsolgt allerede, nå legges det ut en ekstragig tidligere på kvelden.

Ekstrakonserten begynner kl 1900, dørene åpner kl 1800 og billetter kan kjøpes på billettservice eller Apollon (hils Engelen!) fra den 5. oktober. Fri aldersgrense og fri flyt av varer og tjenester i eøs land.
 
- Vi har mange fans under 18 som ikke har  adgang på ordinære konserter, så det er stas å få til en ekstra der alle kan komme, sier Geir Hellraizer Kaizer, for tiden i amerikaeksil.
 
- Både jeg og Øyvind Thunder er i New York om dagen, og Minken er i Brasil, så vi benytter turnéfri til å se andre kontinenter enn autobahn og Tyskland kan du si. Fint det.
 
- Hyggelig å høre, men tilbake til kritisk journalistikk, dere får stadig spørsmål fra yngre fans om hvorfor det er 18 års aldersgrense på konsertene deres, hva kan du si om det?
 
- Det har jo først og fremst med alkoholservering og omsetning å gjøre, mer penger i øl enn brus, for å si det enkelt. I tillegg har vi hatt noen kidskonserter som ikke har solgt så bra tidligere, så det er et vanskeligere segment å bli klok på sånn etterspørselmessig, men nå kjører vi på. Kids wanna rock!
 
Brian Adams sitat der på tampen for dere som ikke er helt dus med 80 talls referanser.
 




Konzertjunkie on Facebook:
https://www.facebook.com/ konzertjunkie
Konzertjunkie onTwitter: kaizers_kj
Kaizers Orchestra Fanpage