Strålende mottakelse av Kaizerboka

2006-10-19 11:53:43

Brødrene Zahl er ute og promoterer Kaizers i litteraturform

"Jan Zahl og Paal Audestad presenterer en norsk bandbiografi som både utseendemessig og innholdsmessig er på høyde med så godt som alt som hittil er lagd av rockebandbiografier - også internasjonalt" skriver Dagbladet i dag.

- Dette er fantastisk hyggelig, sier en overveldet  forfatter til Kaizernytt. Jan Zahl og Paal Audestad har akkurat fått lest Dagbladets ekstatiske anmeldelse og er lettet og glade i dag.
 
- willy b, som har skrevet anmeldelsen, er ingen hvem som helst i norsk rock. Han er et levende leksikon og har lest, sett og hørt alt opp gjennom årene, både nasjonalt og internasjonalt. At han hyller boka på en slik måte er et veldig stort kompliment for oss, sier Jan.
 
- Det betyr at vi må ha gjort noe rett iallefall! legger Paal til.
 
Den prisbelønte fotografen er kry over å ha fått spredd ut 172 av sine bilder i atlasformat.
 
Dagbladetanmeldelsen konkluderer med følgende statement: "Og boka sett som helhet, kan neppe gjøres bedre!"
 
- Ja, vi lar de sitatene stå for seg, og overlater til leserne å gjøre opp sin egen mening. Denne boka har noe for enhver, selvfølgelig mest for fansen, men alle kan egentlig ha interesse av denne historien. Suksessen bandet har hatt er jo velkjent for de fleste, men det begynner faktisk ikke å gå bra før ca side 100. Det var veldig mye stang ut før Ompa Til Du Dør så dagens lys i februar 2001. Det er kanskje ikke folk fullt så klar over.
 
- Vi kan bare videreformidle oppfordringen, å lese er å leve! 




Konzertjunkie on Facebook:
https://www.facebook.com/ konzertjunkie
Konzertjunkie onTwitter: kaizers_kj
Kaizers Orchestra Fanpage