Boklansering i Stavanger og Oslo

2006-10-24 14:51:48

Rull inn de Kaizers! Foto: Paal Audestad

Cementen og bok i sentrum får besøk av Jan Zahl på henholdsvis torsdag og fredag. Med seg har han for anledningen Janove og Geir fra det bokaktuelle ompaorkesteret Kaizers Orchestra.

 
Arrangementet på Cementen i Stavanger begynner klokka åtte og består i all enkelhet av et møte mellom forfatteren og de involverte i bokprosjektet. Jan skal lese litt fra boka, snakke med Janove og Geir, samtidig som de to sistnevnte skal spille akustiske utdrag fra hele den bokomtalte karrieren, fra Blod, Snått & Juling , via gnom til Kaizers Orchestra. 
 
Det samme er tilfelle dagen etter, når gjengen stiller på bok i sentrum i spikersuppa i Oslo, på hovedscenen klokka seks på fredag altså.
 
- Vi har lagd egne sanger siden vi var 16 år, og dette blir et lite tilbakeblikk på hvordan vi begynte, forklarer Geir Kaizer.
 
- Vi satt mange timer i kjellerstua vår hjemme på Bryne med hver vår kassegitar og en notatblokk og pønsket ut låter, så dette arrangementet skal liksom illustrere utviklingen da, eller mangelen på sådan om du vil.
 
- Folk spør seg om all denne oppsummeringen, først dvd og live plate, så en svær bok, betyr at dere tenker å gi dere med Kaizers Orchestra, hva kan du si om det? Soloprosjekter er det også mye snakk om?
 
- Absolutt ikke tilfellet. Kaizers jobber med nytt materiale as we speak, og vi har planer for mange år fremover vi. Denne boka er jo egentlig Jan sitt prosjekt, den er bare et delkapittel i vår karriere, ikke det siste, og siden vi klarer å ha to tanker i hodet samtidig er det heller ikke et problem å samkjøre dette med soloting.
 
- Godt å høre. Da ses vi i Stavanger eller Oslo folkens!




Konzertjunkie on Facebook:
https://www.facebook.com/ konzertjunkie
Konzertjunkie onTwitter: kaizers_kj
Kaizers Orchestra Fanpage