Kva las du no? Den der svære Kaizerboka? Kaizers Orchestra er godt vant til listeplasseringer, men ikke på litteraturlistene!   Jan Zahl og Paal Audestads massive Kaizers Orchestra ..."> Kva las du no? Den der svære Kaizerboka? Kaizers Orchestra er godt vant til listeplasseringer, men ikke på litteraturlistene!   Jan Zahl og Paal Audestads massive Kaizers Orchestra ...">

"Kontroll på Kontinentet" på åttendeplass

2006-10-30 12:31:17

Kva las du no? Den der svære Kaizerboka?

Kaizers Orchestra er godt vant til listeplasseringer, men ikke på litteraturlistene!

 
Jan Zahl og Paal Audestads massive Kaizers Orchestra bok går i dag inn på åttende plass på  Dagbladetlista over generell litteratur. Det er ganske oppsiktsvekkende.
 
-  Det har gått over forventning bra ja, Kaizers handler jo om musikk, ikke litteratur, men det virker som om det er sant at en god historie alltid vil selge uansett! sier en fortsatt fornøyd forfatter Jan Zahl.
 
- Det er allerede klart at det blir trykket et andre opplag, etter at det første på 3000 eksemplarer snart er utsolgt, det var noe vi håpet på, men ikke torde være sikre på, siden dette er et såpass spesielt produkt.
 
- Det virker som om noen bokhandelkjeder har vært litt tilbakeholdne med å ta inn Kontoll På Kontinentet?
 
- Ja, som sagt så var det vanskelig å forutsi hva en bok som dette ville kunne selge, derfor har noen valgt å sitte på gjerdet å vente, i tillegg har det vært litt distribusjonstrøbbel, så blant annet Stavanger har falt litt utenfor distribusjonsruta, men vi håper det blir bedre orden på ting med neste opplag nå. Jeg står fortsatt på at denne boka er interessant for alle, om man liker Kaizers Orchestra eller ikke, så vi regner med salget vil fortsette.
 
På tampen iler vi til med nok en god bokomtale. BA gir KPK femmer på terningen og skriver i sin konklusjon "både i form og innhold noe av det beste jeg har lest av bandbøker."
 
Bra man er enig da!




Konzertjunkie on Facebook:
https://www.facebook.com/ konzertjunkie
Konzertjunkie onTwitter: kaizers_kj
Kaizers Orchestra Fanpage