Turnéhode i kompet!

2006-11-18 21:23:05

Øyvind tror han har funnet ut hvem som stakk av med toalettvesken hans. Greitt å ha klokkeslettet til etterforskning og denslags

Det skal ikke så mye til for å vekke temperamentet i et hett komp når man har en måned i en trang buss sammen.

 
Spillejobben på et utsolgt Debaser Medis i Stockholm kom helt i skyggen av eventer senere på natten. Etter å ha sett Rocky 2 sammen med merch mann Don Tollis Fist glemte en oppslukt Øyvind Thunder Storesund toalettvesken nede i bussloungen. Morgenen etter var den forsvunnet.
 
- Jeg har lett overalt! Den er her ikke, jeg fatter ikke at noen kan ha tatt den eller noe! Ingen har sett den! Hvor kan den ha blitt av liksom, ting kan da ikke bare forsvinne!?  Jeg skjønner det ikke! Dette er ikke logisk. Er det fordi jeg er østlending? Er noen etter meg?
 
- Slapp av mann! Hva er det egentlig med deg og toalettsaker? På dvd´en deres snakker du jo ikke om annet enn sokker, nå er det Colgate og tarmtabletter?
 
- Jeg er et sart kunstnersinn som ikke tåler å få veltet virkelighetsoppfatningen min på denne måten. Når de små enkle tingene man føler man mestrer og har oversikt over går ad undas, da blir man veldig oppbrakt, det setter hele universet mitt ut av balanse! Det er da helt naturlig at jeg reagerer!  
 
Rune: - Øyvind, er denne tannkosten din?
 
Øyvind - Å, din  hjerteløse venstrehendte amøbetrommis, du kødder ikke med dette her , kom her så skal jeg ta denne plastposen  og  AARRGGHH.......................... SÅNN !!.......
 
Rune (med innestengt stemme) EEHHH.........HJELP !!!...........
 
Herfra ville ikke Øyvind at Kaizernytt skulle raportere mer. Rune sa ingenting på det. 




Konzertjunkie on Facebook:
https://www.facebook.com/ konzertjunkie
Konzertjunkie onTwitter: kaizers_kj
Kaizers Orchestra Fanpage