Skambankt på P3 lista

2006-11-25 15:30:03

Ted Winters fikk pynta på Firebird-tatooen i Bochum.

Låten "Tyster", første singelen fra det kommende albumet "Eliksir" gikk inn på P3´s B-liste denne uka. Dette er første gang Skambankt får listing på "seriøs" radio!

 
- Dette er jo et stort gjennombrudd i Skambankt verden, uttaler Ted Winters. Han er glad for listingen, men ikke spesielt overrasket egentlig.
 
- Det var på tide at de fikk øynene opp for oss, og Tyster er en frisk liten sak som passer glimrende på radiokanaler som tåler litt spisse kanter.
 
Albumet "Eliksir" kommer ut 29 januar, og blir fulgt opp med en drøyt 20 shows turné i Norge og Danmark i februar og mars.
 
- 2007 blir det store Skambankt året, legger Don Fist til, han er med på Kaizer turné som merchandice selger, fordi det kan kombineres med hans andre jobb som erotisk novelleforfatter. Han jobber to jobber for å få råd til å kjøpe ny bassforsterker til den kommende turnéen. Skambankt satser hardt nå.
 
- Kaizers Orchestra hadde også en sang som het Tyster på et tidspunkt, har Skambanktlåten noe med denne å gjøre?
 
- Nei, ingenting. Bare felles tittel, akkurat som Sigøynerblod til Jan Eggum ikke har noen ting med Sigøynerblod til Kaizers å gjøre. Faktisk så husker jeg ikke den Tyster låten til Geir engang, den var bare innom eventuelt lista en kort stund.
 
Viktig melding altså: Lytt til radio! 




Konzertjunkie on Facebook:
https://www.facebook.com/ konzertjunkie
Konzertjunkie onTwitter: kaizers_kj
Kaizers Orchestra Fanpage