SoloGeir på Myspace!

2006-12-05 15:55:59

"Jeg kan være din venn"

Geir Zahl gir ut soloplate på nyåret. Nå kan du høre smakebiter fra albumet på hans nyetablerte myspace side!

hit for å komme rett på Zahl siden på det verdensomspennende nettverket "internet", hør de to låtene Nice For A Change og Friday Nights og bli gjerne myspace venn mens du er der!
 
- Er disse to låtene representative for albumet som sådan?
 
- Ja, det vil jeg si. Det er 11 låter på albumet, og ganske bra spenn på materialet synes jeg, men disse to er ganske representative for stemningen ja. Litt sånn melankolsk, men i dur - musikk. Lys i tunnellen og vind i håret og en hånd på rattet stemning.
 
- Folk er ganske overrasket over solouttrykket ditt, både sjanger og lydbilde. Hvor kommer dette fra egentlig, det er ganske fjernt fra Kaizers verden?
 
- Jeg kan forstå at folk synes det er litt rart, og uttrykket her er jo milevis fra Kaizers`, men for min del så er dette albumet et naturlig resultat av min fascinasjon for fremragende låtskrivere som Bruce Springsteen, Neil Young, Tom Petty, Ryan Adams, Bob Dylan, Evan Dando, Will Oldham, The Jayhawks,  Sheryl Crow, The Band og den gjengen der. Dette er musikk for oss som elsker Amerika, for å si det som Bjørneboe ville sagt det. Jeg synes jo uansett bare det er flott at folk blir overrasket, og at de ikke forventet dette fra meg.
 
- Hva er planene fremover nå?
 
- Planen er å gi ut albumet "Nice For A Change" ca i slutten av februar, og så reise på en liten turnérunde med det herlige bandet mitt ca i mars. Ser veldig fram til å få vist folk hele albumet og prøvd ut materialet live!
 
 - Hvem git ut albumet?
 
- Det blir mest sannsynlig på eget selskap, med hjelp på distribusjons og promobiten.
 
Vi får bare glede oss til fortsettelsen da!




Konzertjunkie on Facebook:
https://www.facebook.com/ konzertjunkie
Konzertjunkie onTwitter: kaizers_kj
Kaizers Orchestra Fanpage