Godt nytt år!

2006-12-31 14:27:27

2006? We loved it!

Det herrens år 2006 har vært et bra Kaizer år. Gassmaskebandet med oljefatene har gitt ut live DVD og live plate fra Vega i København, de har spillt 77 konserter, derav hele 51 utenfor Norge, i tillegg kom boka Kontroll På Kontinentet ut, skrevet og fotografert av Jan Zahl og Paal Audestad. Litt av hvert der altså.

 
- Det har vel vært et slags oppsummeringsår, kan man vel si, Kaizerlokomotivfører Sjakalen ser tilbake på året som har gått med glede.
 
- Live dvd`en fra den ene av de Vega konsertene vi gjorde i 2005 var jo et høydepunkt for oss. Fint å ha et skikkelig dokument på hvordan ting låt og så ut når vi var midt i en heftig turné sånn. Hadde håpet den skulle selge litt mer, men markedet for musikk dvd´er  generelt er ganske tregt, så det er vel bare sånn det er. Det blir nok lenge til neste gang, men utrolig fett å ha laget noe slikt uansett. 
 
- 77 konserter i år, hele 51 av dem utenfor Norge?
 
- Ja, vi har jobbet godt i år. Grunnen til at det blir færre i Norge er jo at det bor litt færre fok her enn i utlandet da. I tillegg gjorde vi ganske store konserter her og, slik at mange fikk sett oss uansett, over det ganske land egentlig. Prøver jo å holde litt igjen og, slik at vi og folk ikke går lei oss.
 
- Det blir et forholdsvis rolig 2007 nå da?
 
- Ja, vi kommer ikke til å spille live i 2007 med Kaizers. Som sagt tidligere så er det endel soloprosjekter som skal gis ut i vinter/vår, så både Terje, Geir, Øyvind og Rune skal jo ut og spille med sine respektive band, så vi ruster ikke med det første! Hovedpoenget for Kaizers blir uansett å spille inn et nytt album neste høst da. Det gleder vi oss til!
 
- Høydepunkter ellers?
 
- Ja, kommer vel ikke utenom Roskilde foran 50 000 mann. Hadde jo sine angstøyeblikk den konserten og, men i det store og hele var det et kick av dimensjoner. Ellers var det jo moro med bok da. Jan og Paal har gjort en kjempejobb, og veldig hyggelig for både oss og dem at boka selger ganske bra.
 
Yes, da er det bare å ønske alle et glimrende 2007!




Konzertjunkie on Facebook:
https://www.facebook.com/ konzertjunkie
Konzertjunkie onTwitter: kaizers_kj
Kaizers Orchestra Fanpage