Konsert på Cementen!

2007-03-24 20:25:37

Ka då ittepå?

Kaizers Orchestra spiller konsert på Cementen i Stavanger fredag 4 mai. Billetter legges ut for salg i baren på Cementen 28 mars kl 19.

Han kjente lukten av sagmugg da han ble med Kaizer venn Micke From Sweden på Cementen gig denne uka, dermed fikk Sjakalen lyst på sirkus igjen.
 
- Hehe, joda, jeg skjønner at det kan virke sånn, sier Janove selv, ikke helt fremmed for at det kribler litt etter fire måneder med live fri.
 
- Dere har snakket mye om at dere ikke spiller live i år, Sziget festivalen i Ungarn  i august er det eneste unntaket, hvorfor denne Cementen konserten nå?
 
- Det er egentlig så enkelt som at vi har en ukes øving i Stavanger den uka, og tenkte det kunne være morsomt å toppe den med en konsert. Vi driver og forbereder albuminnspilling, øver på nye låter, og i den anledning tenkte vi det kunne vært moro å spille en konsert på Cementen igjen. Litt sånn low key opplegg, som i gamle dager, vi begynte jo karrieren på puben og har lyst til å fortsatt kunne gjøre små steder når vi har lyst. Cementen er jo et spesielt sted for oss. Ompa Til Du Dør spellemannsprisen vår står jo der blant annet!
 
- Blir dette en presentasjon av nytt materiale, slik dere presenterte og prøvde ut nye låter samme sted to kvelder før dere reiste til Bergen og spilte inn Evig Pint i 2002?
 
- Nei, egentlig ikke. Vi kommer nok til å spille noen helt nye låter, men vi kommer ikke til å kjøre en så gjennomført "prøving av nytt materiale" som vi gjorde i 2002. Det blir som en intim konsert bare, fordi vi har lyst til å vedlikeholde liveformen og gi fansen en overraskelse.
 
Billetter kan altså kjøpes i baren på Cementen på onsdag den 28 mars kl 19. Billettpris er 200 kroner,  første mann til mølla prinsippet gjelder, og grensen er satt til maks to billetter pr person.




Konzertjunkie on Facebook:
https://www.facebook.com/ konzertjunkie
Konzertjunkie onTwitter: kaizers_kj
Kaizers Orchestra Fanpage