SoloKaizerne

2007-05-26 16:34:03

Alle var enige om at det hadde vært en fin dag.

Det var duket for en one night only special på Bryne under festivalen "Jærnåttå" i går, den 25 mai, da tre Kaizere opptrådte som soloartister på samme scene samme kveld.

Først ut var Kaizerfrontmann og sjefs-sjakal Janove Ottesen. Alene med pianoet framførte han låter fra sitt soloalbum Francis´ lonely nights.
 
- Jeg liker å bruke pianoet når jeg spiller alene. Det fyller ut lydbildet bedre og gir en litt annerledes feeling enn kassegitaren har, så jeg synes det var bra i dag. Tidlig ferdig var jeg og!
 
Geir Zahl hadde med seg sitt backingband og gikk på etter Janove hadde gjort unna sitt sett.
 
- Vi hadde med vikar på trommer i dag, og siden det er en stund siden vi har spilt sammen hadde vi en øving hos Lyen på Randaberg i går for å finne formen. Og den fant vi greitt synes jeg. Moro å spille på Bryne igjen. Er jo født og oppvokst her jeg og Janove, så treffer mye kjentfolk.
 
Sistemann ut denne kvelden var Ted Winters og Kleppbuene (minus Bones fra Hammerfest da) i Skambankt.
 
- Herlig å ha adskilt kjøleskap på backstage, så jeg slapp å dele med Janove og Geir,  hehe. Neida, morsom pakke dette her, vi må gi Erling Dagsland og Jærnåttå styret honnør for å sette sammen en unik Kaizerløs Kaizerkveld. Vi skamkoste oss.  
 




Konzertjunkie on Facebook:
https://www.facebook.com/ konzertjunkie
Konzertjunkie onTwitter: kaizers_kj
Kaizers Orchestra Fanpage