Konserter i 2008

2007-11-10 20:08:34

Spillemænd spillemænd spill for mig!

Kaizers Orchestra har annonsert noen av neste års konserter. Det er bare å starte nedtellingen!

 
Kaizers fjerde album er ventet i salg den 18 februar, og på selveste skuddårsdagen knappe to uker senere åpner bandet sin releaseturné . Denne gangen har de valgt seg Bergen som åpningsby, etter et par turnéåpninger  i siddisland, deretter kommer de til Oslo, Sentrum Scene den 8 mars og Folken i Stavanger den 15 mars.
 
- Bandet ble jo dannet i Bergen, det var der vi slo våre første oljefatslag og fikk våre første fans, så det er et naturlig sted å starte en ny herlig turné, sier Geir Kaizer på telefon fra Berlin, der han sammen med resten av bøtteballetten for tiden spiller inn fjerdeplaten til Kaizers.
 
- Dere gleder dere til å turnére igjen etter et ganske langt opphold?
 
- Ja, klart det, men det er jo litt tidlig å snakke om det nå da. Vi har akkurat satt i gang innspillingen av det materialet vi har tenkt å spille for folk neste år, så vi må først få skikkelig dreisen på det før vi kan finsikte liveformen.
 
Dere spiller på Arenum i Bergen, et dristig valg vil noen hevde?
 
- Tja, kanskje det. Vi spiller vanligvis i Teatergarasjen, men den er visst utilgjengelig nå, så vi måtte se oss om etter noe annet. Siden vi ikke hadde lyst til å gå ned i størrelse, så valgte vi Arenum, det er et nytt lokale som både vi og bergenLive er spent på å prøve ut. Bergen er så fett å spille i uansett at det blir toppers dette her. Vi håper folket møter opp og synger med i herlig seriegull tradisjon!
 
- Hvordan går det i studio i Berlin da?
 
- Det går fint nå. Vi hadde en litt halvtrøblete start, ting virket ikke i studio og det var rett før vi satte oss på flyet og stakk, men Mark har ordnet opp i ting og fått inn en ny mikspult her, så nå går alt på skinner. Planet Roc er egentlig et perfekt Kaizerstudio, i skikkelig DDR stil, og Berlin er en knall by, så vi har det fint og flott og jobber på som bare det for å prøve å lage vår beste plate til nå!




Konzertjunkie on Facebook:
https://www.facebook.com/ konzertjunkie
Konzertjunkie onTwitter: kaizers_kj
Kaizers Orchestra Fanpage