Kaizers på lydverket

2008-01-29 18:24:33

Janove kan bekrefte det de sier, det er mye venting i showbiz.

NRK´s lydverket var på besøk i Berlin da Kaizers var i studio og spilte inn plate. Se innslaget på NRK1 i morgen den 30 januar!

 
Et høstkjølig Berlin og et hardtarbeidende rockeorkester fra Norge var det som møtte Lydverket da de tok turen utaskjærs for å måle stemningen i studio under innspillingen av Kaizers Orchestras fjerde album.
 
- Kult at de tok turen ned, sier Rune Mink Kaizer.
 
- Det er endel helt nye elementer rundt denne innspillingen for oss. Nye omgivelser, ny produsent, nytt fokus og rett og slett en ny og fresh feeling. Vi liker å tro at vi er et band i stadig endring og vekst og dermed skjer det alltid nye ting når vi er i sving med å lage plate. Det er faktorer som absolutt forsvarer et besøk vil jeg si.
 
- Hva er det så denne Lydverket reportasjen fokuserer på?
 
- Altså, vi hadde det jo egentlig travelt med vårt, så de filmet og snakket med oss mens vi bare holdt på med innspilling og riging. Akkurat den dagen de var nede hadde vi leigd det store symfoniorkesterrommet i andre etasje, the pride and joy på bygget, så dermed dreier innslaget seg mest om den "Ond sirkel" låten vi holdt på med akkurat da. Avslutningssporet på albumet forresten!




Konzertjunkie on Facebook:
https://www.facebook.com/ konzertjunkie
Konzertjunkie onTwitter: kaizers_kj
Kaizers Orchestra Fanpage