Kaizers på P3 session i Køben!

2008-02-03 17:07:47

Reporter: - Så vad kan ni göra för at bli skandinaviens storsta rock band? Geir: - Vet ikke. Myrde Kent ?

For å feire en felles skandinavisk releasedato av "Maskineri" spiller Kaizers Orchestra en releasekonsert på Loppen i bydelen Christiania i København den 18 februar. Du kan vinne billetter og busstur !

 
I anledning den unike, direktesendte Købenkonserten arrangerer P3 en konkurranse der du kan vinne tur og konsertbillett. 100 heldige vinnere blir trukket ut, alt du trenger å gjøre er å hvesse dine små grå, komme opp med et insiktsfullt og velformulert spørsmål og sende det til p3sessions@nrk.no  !
 
- Vi driver og øver for tiden, forteller Geir Kaizer på telefon fra Bryne, når vi spør om hvordan det ligger an i Kaizerleiren i denne spente pre-release tid.
 
- Det er jo alltid en nervepirrende fase dette. Gleder oss veldig til å slippe albumet først og fremst, vise folket hva Kaizers anno 2008 dreier seg om!
 
- Frykter dere disse anmelderne, eller hever man seg over denslags? Hva er malen om dagen?
 
- Altså, det der varierer litt. Noen anmeldere kommer med innsiktsfulle vurderinger som vi synes er interessante, mens andre ikke har verken tid eller lyst til å skjønne greia. Vi er først og fremst veldig glade for at vi har såpass mange oppegående fans etterhvert, som er i stand til å gjøre seg opp sin egen mening om Kaizers. De kjenner oss jo bedre enn anmelderne, og har således et mer kvalifisert grunnlag å uttale seg på egentlig. Men viktigst av alt er hva vi selv synes, og at vi selv føler vi klarer å toppe greiene fra gang til gang, og det føler vi nå, så det er helt topp!
 
- Konsert den 18 februar altså, live på radio og greier, hva tenker dere om det?
 
- Som folk sikkert vet etterhvert, vi legger stor prestisje i å gjøre gode konserter, det er et fag vi virkelig jobber med å mestre. Å høre livekonserter på radioen kan aldri matche det å faktisk være til stede i konsertsalen, iallefall ikke i vårt tilfelle, men som sagt; vi driver og øver på de nye sangene for tiden. Vi vil jo gjerne vise oss fra vår beste side nå  når vi er tilbake fra hvilen og får muligheten til å skinne på norsk rikskringkasting!




Konzertjunkie on Facebook:
https://www.facebook.com/ konzertjunkie
Konzertjunkie onTwitter: kaizers_kj
Kaizers Orchestra Fanpage