Nå kan du kan endelig høre det denne gjengen har drevet med i Berlin og LA! "Maskineri" ligger ute i sin helhet på myspace siden til Kaizers Orchestra! ..."> Nå kan du kan endelig høre det denne gjengen har drevet med i Berlin og LA! "Maskineri" ligger ute i sin helhet på myspace siden til Kaizers Orchestra! ...">

"Maskineri" på myspace!

2008-02-15 21:44:10

Nå kan du kan endelig høre det denne gjengen har drevet med i Berlin og LA!

"Maskineri" ligger ute i sin helhet på myspace siden til Kaizers Orchestra! Du finner linken oppe til høyre på denne siden!

- Det er vel ment som en avansert lyttestasjon, sier Geir Kaizer.
 
- I stedet for å gå på platebutikken og sjekke ut plata der, så kan du nå spare tid og såler på å sjekke den ut på ditt eget internettinstrument.  Sangene er jo ikke downloadbare her i utgangspunktet, men siden vi vet at det finnes programmer som kan rippe dem, så har vi lagt dem ut i litt dårligere bitrate og lydkvalitet enn de er på CD og på iTunes, som kan fås tak i på mandag.  Vi sparer fullformatet til de som liker sangene og kjøper albumet, de vil få den ekte Kaizer og Mark Howard produksjonen. Den lyden har vi jobbet mye med, så den er verdt å skaffe seg!
 
- Anmeldelser i morgen. Er dere spente?
 
- Ja, vi har nok merket et økende spenningsnivå den siste uka. Det har nok mest med at det nærmer seg mangfoldiggjøringen av et album vi har jobbet med veldig lenge, som vi har hatt for oss selv lenge, så vi er spente på mottakelsen generelt, både fra anmelderne og fansen. Det som er fint for oss er at vi er veldig fornøyde med albumet selv, så vi er litt untouchable sånn sett, men det er klart at det er hyggelig om folk er enige med oss!




Konzertjunkie on Facebook:
https://www.facebook.com/ konzertjunkie
Konzertjunkie onTwitter: kaizers_kj
Kaizers Orchestra Fanpage