Makineri Tour avdeling 1 i boks!

2008-03-17 21:43:25

Rockelokomotivet har ankommet stasjonen! Foto: Eivind Nordvik Hauge

Gjennom fjell og daler, snødrev og solskinn, by og land har Kaizermaskineriet gått på høygir i Norge 17 konserter på rad. Nå tas en ukes turnéfri før turen går til kontinentet.

 
To avslutningskonserter på hjemmebanen Folken i Stavanger var det som skulle til for å sette en verdig stopper for en fantastisk turné. Les Aftenbladanmeldelsen her. 
 
- Det har vært intenst, men intenst bra, oppsummerer Janove Sjakalen Kaizer.
 
- Det var jo satt spørsmålstegn til om dere ville klare å gjøre 17 konserter på rad, spesielt for deg som vokalist, merket du slitasjen?
 
- Tja, forsåvidt. Jeg ble litt hes etter en uke ca, men det har seg slik at det er noen låter som tar mer på stemmen enn andre, og ved å utelate noen av disse på noen konserter fikk jeg hentet meg inn igjen. Egentlig gikk det veldig greitt.
 
- Hvilke låter snakker vi om?
 
- Det er spesielt de jeg bruker mye falsett på, som Dieter Meyers Inst, Apokalyps meg, Bastard sønn, Blitzregn. Men heldigvis har vi så mange låter å velge mellom at det bare blir gledelig variasjon å bytte ut noen for hver gig.
 
- Gratulerer med en imponerende konsertrekke, og fantastisk mottakelse hele veien!
 
- Takktakk, vi må i vår tur bare få takke fansen for den fantastiske mottakelsen, på vegne av både oss og Pétur Ben som varmet opp for oss. Det har vært veldig gøy å spille for dere igjen! Og ja, me komme snart igjen!
 
Nå har Kaizergjengen en uke fri før de setter seg på flyet til Helsinki den 25 mars og innleder en måned lang europaturné der!
 




Konzertjunkie on Facebook:
https://www.facebook.com/ konzertjunkie
Konzertjunkie onTwitter: kaizers_kj
Kaizers Orchestra Fanpage