Hvit vinyl

2008-06-10 14:56:41

Ze vhite vhale

Den regulære vinylversjonen av Maskineri er utsolgt, nå har det kommet en limited edition i hvitt.

Petroleum Records har trykket opp 500 eksemplarer av denne hvite vinylen. Tatt etterspørselen etter de 500 eksemplarene av forrige versjon i betraktning, blir det rift om disse 500 og.
 
- Cd formatet er vel på vei ut, og flere oppdager vinylen, resonnerer Janove Kaizer.
 
- Jeg har selv fått ganske så sansen for vinyl, tok over en liten haug fra min far som ikke er så ivrig musikklytter lenger, kjøpte platespiller, spedde på med ymse classics, og har nå en fin liten samling i hylla. Vi kom i sin tid inn i markedet som platekjøpere akkurat da cd'en tok over, så har egentlig aldri vært inni denne vinylgreia, men skjønner litt mer nå da, ettersom komprimering og pressing av lyd tar helt av i dagens cd-virkelighet. Blir varmere og behageligere med vinyl i mange tilfeller.
 
- Dere trykker bare opp 500 eks, det blir samleobjekter dette her?
 
- Ja, de blir vel det. Er begrenset opplag på alle vinylversjoner av våre album, så de er vel samleobjekter alle sammen egentlig. Synd jeg ikke har dem selv, hehe.
 
- Folk betaler ikke for mp3, siden det kan lastes ned gratis, og de er i ferd med å slutte å kjøpe cd'er, blir samleobjekter snart den eneste musikken folk går med på å betale for?
 
- Tja, kanskje det. For vår del håper vi at løsningene digitalt blir mer i tråd med hva forbrukerne ønsker, slik at det blir enklere for dem som velger å betale, så kan vi spe på med vinyl og sånt for spesielt interesserte. Men vi får se, fortsatt er det å lage og spille musikken det mest interessante for oss.
 
La oss til slutt legge til at vinylversjonen har en ekstra låt, "Romantisk salme i F dur"! 
 
Kjøp på Big Dipper! 




Konzertjunkie on Facebook:
https://www.facebook.com/ konzertjunkie
Konzertjunkie onTwitter: kaizers_kj
Kaizers Orchestra Fanpage