Klar for Øya!

2008-08-04 18:42:36

Ottesen & Zahl i aksjon under Vinjerock i Jotunheimen i helga. Foto: Aasmund Holien Mo

Kaizers Orchestra er klar for hovedstadsgig på onsdag!

 
- Gøy å komme tilbake til Øya Festivalen ja, Geir Kaizer har seg en fridag, men har selvsagt tid til en liten prat med Kaizernytt likevel.
 
- Husker jo veldig godt sist vi var der, i 2002, da hadde vi akkurat vært tre dager i Kirkenes og Vadsø, altså så langt nord i Finnmark du kommer, og gått i full vinterpåpakning i grisgrendte strøk, så kom vi rett til sommer-Oslo på sitt beste, og til headliner spot foran 8000 mennesker på en nydelig festival. Var en helt topp avslutning på et veldig begivenhetsrikt, morsomt og hardt år det.
 
- Dere ble booket veldig tidlig av Øya den gang, og var litt gambling egentlig vel?
 
- Øya gjorde et scoop der, ja, må vel kunne si det, booka oss lenge før noen hadde tenkt tanken at oljefat, pumpeorgel og skarre-r kom til å slå såpass bra an som det gjorde. Freidig og framsynt av dem det. De er i det hele tatt veldig aktive og oppsøkende i forhold til hvem de booker, så folk kan stole på at det kommer bra ting på Øya. Det er en festival man kan oppdage nye bra ting på, det er nok litt av hemmeligheten til at det går såpass bra med festivalen som det gjør.
 
- Hva skal dere spille på Øya da, får vi noen overraskelser?
 
- Tenkte vi skulle spille hele Apocalypse dudes vi og faktisk, for å endelig få den tolket med oljefat og pumpeorgel, siden det har vært et savn. Neida, vi spiller litt av hvert fra katalogen vår, og forhåpentligvis blir det fett som bare det.




Konzertjunkie on Facebook:
https://www.facebook.com/ konzertjunkie
Konzertjunkie onTwitter: kaizers_kj
Kaizers Orchestra Fanpage