Ekstrakonsert i Stavanger!

2008-09-20 16:46:26

Åpningskonserten på høstens turné på Folken den 16 oktober er utsolgt, dermed legges det til en ekstrakonsert i oljebyen, og turnéstart fremskyndes til den 15 oktober!

- Vi har jo gått ut og sagt at vi skal spille et litt annet utvalg sanger denne gangen, forske litt på katalogen vår, så sånn sett er det jo en stor tillitserklæring at folk kjøper billetter, sier Janove The Jackal Kaizer.
 
- Dere blir vel omtalt som et typisk "albumband", aldri hatt de store radiohitene, men fansen deres kan og liker gjerne mer enn bare singlene, er det derfor dere gjør dette?
 
-  Jeg tror det stemmer at fansen vår har gått endel runder med albumene våre. Det er jo ellers litt sånn 60 talls aktig stemning i bransjen for tiden. Det er singler og hit låter som gjelder, spesielt på nedlastningsmarkedet, albumformatet blir for sendrektig og tungt virker det som, og dermed vanskelig å få ut til folk. Vi har laget solide album i vår karriere, og vi håper vi er i takt med fansen når vi nå har lyst til å spille de sangene fra platene vi ikke har spilt så mye live før. Tror det er interessant både for oss og fansen.
 
- Hvorfor akkurat nå?
 
- Det er en kombinasjon av ting, som sagt så tror vi fansen har lyst til å høre oss gjøre noen andre sanger enn de vi pleier ta, de har gjerne plateversjonene og vil synes det er interessant å høre hvordan disse nå fungerer live, slik tenker iallefall vi om band vi liker. Så er jo vi litt lei av å spille "greatest hits" paraden da, i tillegg har vi lyst på utfordringen om å få disse sangene til å funke live. Grunnen til at vi ikke har spilt mange av dem før er at vi har følt at vi ikke får dem godt nok til live. Det er på tide å gi disse låtene en ny sjangse, vi har jo utviklet oss, og kanskje er vi bedre på andre typer sanger nå enn vi var gode på for tre år siden. Det er dette vi skal forske på til høsten!
 
Les forøvrig intervju med Janove i RA her!





Konzertjunkie on Facebook:
https://www.facebook.com/ konzertjunkie
Konzertjunkie onTwitter: kaizers_kj
Kaizers Orchestra Fanpage