Mr 50 % varmer opp!

2008-10-02 17:08:39

Han er norges korteste stand up komiker, med sine 1,28 meter over havet, men det hindrer ikke Vidar Letho i å skape stor stemning!

Kaizers Orchestra har altså valgt stand up som support til norgesavdelingen av den kommende "250 Prosent Tour". Vidar Letho blir med på alle showene bortsett fra Sentrum Scene, Haugesund og Ås.
 
- Vi er opptatt av å sette sammen en bra kveld for vårt publikum. Det spiller egentlig ingen rolle om man sjonglerer, spiller gitar, temmer hester eller forteller vitser, så lenge man leverer god underholdning, og det gjør Vidar, sier Rune Kaizer fra arrangementskomitéen.
 
Han, Helge og Janove kjenner Letho fra Bergen, der de gikk på lærerhøyskolen sammen på 90-tallet. En utdannelse som endte i at alle ble... eh,  musikere.

Letho er foruten å være humorist selv gitarist, han har tidligere turnert med Turbonegro i USA, da som en "mini me" versjon av Hertis, og har godt med erfaring fra rockebransjen. Han gleder seg til den noe uvanlige gigen.

- Stand up er rock 'n roll! Dette blir fett!
 
- Alene på en stor scene, masse folk i salen, enhver mann kan bli liten under sånne omstendigheter?
- Ja, klart det kan være brutale omgivelser, men det skal gå bra det, det er bare å kjøre på, sier komikeren som hevder å oftere enn noen annen ha kjent lukten av Dr. Greve.
 
- Egentlig tar vi han med på grunn av at han bare trenger halv hospitality raider, kommenterer Rune Kaizer, etterfulgt av en kneggende latter.
 
- Vet du forresten hva en gjennomsnitts trommis får på en IQ test? Spør Vidar.
 
- Eh, nei.
 
- Sikkel.
 
Aoch! Velvel, sjekk ut Vidar på youtube her!
 




Konzertjunkie on Facebook:
https://www.facebook.com/ konzertjunkie
Konzertjunkie onTwitter: kaizers_kj
Kaizers Orchestra Fanpage