Populære demoner !
in Nyheter
Published Apr 30 2009 19:48
thumbnail

Det har vært en rimelig hektisk og til dels også kaotisk uke så langt for Kaizers nyfødte gamle demoner.  Etterspørselen etter albumet "Våre Demoner" har vært formidabel og den ene butikken etter den andre melder om tomme hyller. Det hersker fortsatt en del usikkerhet om hva, hvor mange og hvor plater kan oppdrives, så vi tenkte vi kunne høre med Petroleum Records himself, Rudolf Reim.

-  Vi var vel vitende om at denne typen salgsstrategi vi har lagt opp til her har visse praktiske og logistikkmessige begrensninger som ville by på noen utfordringer underveis. Det er en litt "utenfor boksen" type lansering dette her, så det er vel naturlig at det råder litt forvirring.

- Mange ivrige kjøpere melder desperat at de ikke får tak i plater, hva har du å si til dem?

- Dette løser seg, dere får tak i plater!  Vi har hele tiden visst og informert om at det kunne bli vanskelig å serve alle butikker 100% i forhold til rebestillinger, og oppfordret til å beregne godt på forhånd. Utgivelsen har blitt en utrolig suksess, og publikum har formelig kastet seg over CD'ene fra salget ble åpnet. Førsteopplaget på 6000 enheter ble revet bort, og vi har allerede sendt ut ytterligere 2000 eksemplarer - til sammen godt over det som var bestilt på forhånd. De aller fleste salgsledd har CD'en inne, men beklageligvis så har enkelte måttet vente på varer. Vi har jobbet på spreng, men likevel ikke klart å levere til alle så fort som vi skulle ønske, dermed har noen butikker ikke fått plater før i dag. Vi har derfor bestemt oss for å utvide salgsperioden i ytterligere to dager, slik at alle får mulighet til å selge albumet i sju dager, slik som intensjonen var.

Det finnes altså plater der ute, og de er mulige å kjøpe til og med onsdag sjette mai !

 





Konzertjunkie on Facebook:
https://www.facebook.com/ konzertjunkie
Konzertjunkie onTwitter: kaizers_kj
Kaizers Orchestra Fanpage