Utendørssesongen blåses i gang!
in Nyheter
Published May 29 2009 13:27
thumbnail

 

 

Da var tiden endelig kommet for å nyte den lyse sumernatta og trø i graset i det fjellhøga nord. I den anledning åpner Kaizers Orchestra sommersesongen på torget på Bryne, med konsert på "Jærnåttå", i morgen kveld klokka ti. Det blir en hjemkomst spesielt frontrekka i Kaizers ser fram til!

- Vi har egentlig flere steder i Norge som føles som hjemmebane, men det er klart at Bryne er spesielt for oss, sier Janove Kaizer.

- Jeg og Geir vokste opp her, og Terje er fra Verdalen, noen kilometer nord, så dette er så hjemmebane som det får blitt. Klar at det er spesielt.

- Man blir aldri profet i egen hjemby, sies det?

- He-he, jærbuen er av en sindig natur, og ikke av den sorten som lettest lar seg rive med, men han er jo lun og godlynt og da. Vi opplever å få god støtte fra heimstaden vi, og nå får vi se om vi ikke kan få litt gang på stemmebåndene på jæren og! Tror dette skal bli en knall kveld på torget!

 

Neste uke innbyr også til en sjelden Kaizeropplevelse, denne gangen i litt mer ukjente farvann, bokstavelig talt. Kaizers skal nemlig spille på danskebåten, DFDS Oslo-København torsdag fjerde juni !

DFDS har i en årrekke arrangert "Rockcruise", og vanligvis innebærer det at danske band spiller på turen fra Køben til Oslo. Men nå er altså konseptet utvidet til at også noen av de fremste norske bandene og spiller på overfarten Oslo - Køben i løpet av sommeren. Og for et band som gynger såpass bra som Kaizers gjør, så må jo dette være perfekt!

- Det er på tide å gi Danskebåten litt ustriglet rock, sier Geir Kaizer.

- Det blir en veldig spesiell konsert dette her. Salen har plass til 170 mann, det blir tight og intimt, og det er fortsatt billetter igjen, så det er bare å komme seg på båten!

- Ellers ryktes det om en unik gjenforening av et band som ble lagt ned i 1989?

- Av passasjerlistene fremkommer det at Jarle Klepp og Helge Ombo er ombord denne kvelden. Det skulle ikke forundre oss om Mathias Rust Band kommer på scenen og setter skapet der det skal stå! De gutta får jo kreft i hendene av den danskebåtestetikken!

Oi ! De eksklusive opplevelser står i kø her!

DFDS Oslo- København går fra Oslo kl 1700 torsdag, med retur kl 1700 fredag ettermiddag. Du kan altså få med deg konsert og tax free, samt en dag i Dronningens by !

 

Foto: Havner Kaizers i vannet igjen neste uke? (Paal Audestad)





Konzertjunkie on Facebook:
https://www.facebook.com/ konzertjunkie
Konzertjunkie onTwitter: kaizers_kj
Kaizers Orchestra Fanpage