Goo Men varmer opp på Rockefeller
- Det er jo en sagnomsust dato, så det gjelder å holde oppe trøkket, sier Terje Killmaster.

- Hvem er så disse Goo Men?

- Goo Men er gledens musikalske budskap. Ni mann med hjertet og slipset på rett sted. Ikke helt ulikt oss selv faktisk. Musikalsk ligger de vel et sted mellom The Blues Brothers og The Hives, en slags garagesoul som sitter der den skal. Absolutt noe folk burde få med seg.

- Dette blir siste konsert på et år sier dere, er dette alvor?

- Absolutt. Denne gigen blir den siste på en, forhåpentligvis, måneds lang turné i inn og utland i august/september. Greia er at innen den tid har vi spillt fra oss det vi hadde å gi på de to platene vi har gitt ut. Vi er ikke noen jukebox som bare kan ture på i all evighet på det samme materialet. Vi må ha gutsen for å levere optimalt, og alt annet enn optimalt er uaktuelt.

- I tillegg skal Janove gi ut solo album i september, og turnere på den i november, Skambankt (Terje`s rockeband, red anm.) kommer også med fullt kjør fra oktober av.

- Når skjer det mer på Kaizer fronten da?

- For det første tror jeg det blir bra for oss å gjøre litt andre ting i høst, lufte skallen litt, og så skal vi gå i studio ca i februar/mars og spille inn tredje albumet. Det har vi tenkt at skal bli sjokkerende bra selvfølgelig.

Da er det bare å gå gang å glede seg til 11 sept i første omgang.





Konzertjunkie on Facebook:
https://www.facebook.com/ konzertjunkie
Konzertjunkie onTwitter: kaizers_kj
Kaizers Orchestra Fanpage