maratonmenneneFornøyde maratonmenn feiret i går slitne bein med velfortjente b-vitaminer!

Hele Kaizer / Stavanger- delegasjonen fullførte og kom seg i mål under den massive kraftanstrengelsen New York Marathon i går. Det er meget sprekt, og Kaizernews kan bare si som Aretha gjorde: RESPECT!
Det var Rune som kom seg raskesk gjennom Manhattans asfaltslit, han tok en 7969 plass med den meget respektable tiden 3:40:44, mens Janove klokket inn på 4:33:47, det holdt såvidt til en 26915 plass. Sjakalen viste god gentlemanstil og løp hele løpet med kona Susanne. Underdogen Stein Bjelland klokket inn rett bak Rune, på 3:47:40. Alt i alt godt gjennomført, og som en ekstra fjær i hatten: Blodslitet har innbrakt 250 000 kr til UNICEF fra næringslivet i Stavanger !

- Dagen derpå, formen fin og bena passe stive, sier vår bestemann, Rune Kaizer fra New York.

- Jeg sprang sammen med Stein frem til 26 km, da slo konkuranseinnstinktet inn og jeg la inn en langspurt som holdt til 42 km. 1,2 mill ekstatiske tilskuere og div band dj'er og kor langs løypa var til god hjelp når melkesyren meldte sin ankomst. En minneverdig opplevelse, ganske effektiv måte å få vært i alle bydelene i NYC, likte meg godt i Brooklyn rundt 15km, tenker meg tilbake dit for sanke LPer i dag..

- For øvrig så stoppet regnet i god tid før løpet, Vår Herre visste at vi var på jobb utendørs, he-he.
I alt føltes det veldig godt å kjenne paa melkesyren for en god sak. Marathonpplegget har innbrakt rundt 250 000 kr til Unicef, det er vi stolte av!

- Bildet er tatt fra festen etterpå, dere hadde krefter nok til å gå ut etter løpet altså?

- Ja, vi hadde det, fikk ekstra krefter til den tid. Lysten etter burger meldte seg for min del sterkt rundt 30 km, har ikke spist burger på et halvt år, så etterfesten ble lagt til Braazzmonkey. Alle gikk for burger med bacon og frites. Kroppen gråt etter påfyll av kalorier. Og det fikk den.

Medaljørene returnerer til hjemlandet på onsdag. Og neste uke møter de den litt mindre spreke delen av Kaizersgjengen for å øve på nye sanger i Stavanger. Spennende det og...