Det nærmer seg slutten på året, og ikke nok med det, det nærmer seg faktisk slutten på tiåret! Klart at ting må oppsummerers og kåres!

 

P3 tar oppgaven på alvor, de er på gang med ikke bare én, men TO kåringer om dagen. Kaizervega08SirnesFotonettFor det første kårer programmet SEXY ti-årets norske artist på sine nettsider Blant de nominerte finner vi seks distingverte herrer i sin beste alder, ikke helt ukjent for å spille på oljefat og annet skrammel. Faktisk leder de kåringen i skrivende stund, med 34% av stemmene, men kjente og kjære band halser like bak, så det er bare å hive seg rundt og bruke stemmeretten!

I kåring nr to i P3´s regi skal tiårets beste låt kåres. Blant de nominerte her finner man hele tre Kaizerlåter, "Ompa til du dør", "Kontroll på kontinentet" (begge står riktignok oppført med feil årstall, de kom ut i 2001) og "Maestro" fra 2005.

Komponisten selv er naturlig nok fornøyd med nominasjonene:

- Kjempestas det. Folket som nominerer og ja, kult, det setter vi pris på, hilser fra gjengen her, vi er og øver i Stavanger om dagen, til neste album. Tenker å ha noe å nominere til neste neste tiårs kåring og, he-he.

- Hvilken låt ville du stemt på selv da?

- "Maestro" er nok min favoritt av våre, ellers er det jo mange gode låter der...

- Ompa leder kåringen per nå...?

- Okai, da ville jeg stemt på den da !

Kaizernews ønsker lykke til i kåringen, og oppfordrer alle involverte til å avgi stemme!