"Studio Tour" avdeling Trondheim er endelig i salg!

Du kan skaffe deg billett til konserten lørdag den 13 februar på Studentersamfundet sine nettsider!
logolivenett
Konsertstemning! (Foto: Nils Foss)

Det er den tidligere omtalte "Studio Tour" som står for tur for Kaizers Orchestra tidlig neste år. Bandet begynner arbeidet med ny plateinnspilling i Bergen i mars, og i den anledning gjør bandet en eksklusiv liten storbyturné rett og slett for å skaffe til veie penger til å betale for innspillingen.

- Samtidig så er det kult å ta en liten oppsummeringsturné nå, for neste gang vi drar ut på roaden så har vi nytt materiale i sekken, og da kommer vi nok til å fokusere mest på det, sier Geir Hellraizer Kaizer til Kaizernews.

-  Vi gjorde en tilsvarende runde i år egentlig, de samme byene, men da spilte vi nesten bare fra "Våre Demoner", samtidig som stedene var veldig små. Denne gangen blir det mindre sært. Større steder og større hits! Satser på å oppsummere ti år og fem plater på best mulig måte!

- Dere driver og øver på nytt materiale for tiden, er det noen mulighet for at dere kommer til å lufte noe av dette på denne runden?

- Ja, det er godt mulig. Vi har snakket om det, uten å ha hogd noe i stein enda. Vi pønsker også på noen andre overrskelser... La meg bare si at dette blir nok en unik Kaizertour, og vi gleder oss masse !

Vi og! Og nå kan du altså skaffe deg billetter til konserten på Samfundet i Trondheim!