Kaizers klar for Oslo Spektrum neste år!

søndag 14. februar 2010 19:25

violetavioletanett

Etter en heidundranes langhelg med en stykk heftig konsert i hver av Norges fire største byer er Kaizers Orchestra klar for å tenke på fremtidens Kaizersopplevelser! I mars går bandet i studio i Bergen for å begynne innspillingen av sin planlagte trilogi "Violeta, Violeta" med Jørgen Træen og Yngve Sæthre som produsenter. Volum 1 av denne trilogien er planlagt utgitt ca januar/februar 2011, nummer to kommer i november 2011 og siste kapittel skal ut i hyllene i november 2012.  Det kommer til å bli satt opp turnéer i forbindelse med alle disse utgivelsene, men "hovedturnéen" blir i mars- april 2011. Dette blir en Europaturné som ender opp i Norge, nærmere bestemt i Oslo Spektrum!

- Neste år feirer vi ti-års jubileum som plateutgivende band, det må jo feires! sier Janove Sjakalen Kaizer.

- Det har vært et såpass utrolig tiår for oss dette at vi føler det må markeres med en ekstra ekstravagant feiring, og siden vi liker å dra på litt så har vi booket oss inn på Oslo Spektrum 9 april neste år! Vi har aldri spilt der alene før, og tenker at om det en dag skal skje så vil dette være den beste anledningen vi noengang kommer til å få, så dermed dro vi til og booket oss inn!

- Du har de senere årene stadig drevet å invitert hele publikum med seg hjem, nå får du endelig muligheten til å samle alle under ett tak?

- Nettopp! Dette blir en spesiell markering, en fest der vi håper å få samlet alle Kaizerfans fra fjern og nær til en skikkelig festaften. En once in a lifetime anledning. Det  er jo  ikke slik at fra nå av skal vi bare spille på Spektrum-size venues og bli helt gigomaniacs, men det er jo kult å ha gjort det en gang. Nå føler vi det er vår tur, og  vi håper at så mange som mulig tar turen!

Bestill billetter allerede nå!

PS! Konserten i Oslo Spektrum har fri alder!





Konzertjunkie on Facebook:
https://www.facebook.com/ konzertjunkie
Konzertjunkie onTwitter: kaizers_kj
Kaizers Orchestra Fanpage