Kaizers er i gang i studio!

Friday, 05 March 2010 09:18 dupermann-nett
(Foto: Dupermann og Mink er godt i gang med studioinnspillingen, og så langt liker de det de hører!)

Kaizers Orchestra har tatt turen til vestlandsperlen Bergen og er godt i gang med plateinnspilling i Duper Studio.

-       Vi er godt i gang her ja. Duper har flyttet fra Møhlenpris til Sandviken, så vi har endelig tatt steget bort til solsiden, en vellykkethet vi jo har drømt om siden studiedagene! forteller Rune Mink Kaizer.

-       Hva er the grand scheme for Kaizers Orchestras plateinnspilling denne gangen, fortell!

-       Denne gangen har vi alliert oss med begge Dupermennene, det vil si både Dupeman himself, Jørgen Træen, OG Sølvreven, Yngve Leidulv Sætre. Jørgen produserte som kjent våre tre første album, han videreforedlet soundet vårt og er vel det nærmeste man kommer en ?syvende Kaizer?. Yngve er jo en grand old man i produsentbransjen, han har jobbet med de fleste av de store i Norge, og produserte blant annet vår siste utgivelse ?Våre Demoner?. I tillegg har vi med to assistenter som hjelper til med mikking, omrigging, tracking, kaffelaging, ordnung og what not. Vi har rett og slett lagt opp til at vi skal ha perfekte forhold for å lage en best mulig plate. Profft opplegg fra ende til annen, så går det galt nå har vi ingen å skylde på andre enn oss selv.

-       Og hvordan har det gått så langt?

-       Det går fint. Vi kjører klassisk Kaizeroppskrift, sangene er lagd, arrangert og innøvd på forhånd, så rigger vi opp alle mann og trykker på record, teller til fire utenom på ?Femtakt filosofi? der vi teller til fem og lar det stå til.

-       Hvordan er fremdriften da?

Den er god. Vi ligger på skjema, noe som tilsier en sang per dag. Akkurat nå har vi akkurat lagt komp på med en låt som heter ?Psycho under min hatt?. Det er en hissig sak som holder et heseblesende tempo. Krampetendenser i underarmene her, men heldigvis er man maratonløper og godt trent !

 





Konzertjunkie on Facebook:
https://www.facebook.com/ konzertjunkie
Konzertjunkie onTwitter: kaizers_kj
Kaizers Orchestra Fanpage