lørdag 27. mars 2010 12:14

brynedrakt2010
(Foto: Kai Ove Stokkeland iført den nye Brynedrakten!)

Det er med fryd og glede, og med et bredt smil om gassmaska at Kaizers Orchestra inngår et sammarbeid med Bryne Fotballklubb!

Frontrekka i Kaizers Orchestra er alle stolte jærbuer og Bryne-supportere. Ikke alle tre har en like imponerende fotball CV-som sanger Janove Ottesen, som spilte på alle alderstrinn helt opp til A-laget, og til og med har en del aldersbestemte landslagskamper på samvittigheten, men det er ingen tvil om hvilket lag det er som gjelder! 

- Jeg er jo bortimot oppvokst på Bryne Stadion, fotball var hovedfokuset i livet mitt ut tenårene, både jeg og Geir spiller og følger med på fotball fortsatt, så sånn sett er dette et naturlig samarbeid for vår del, sier Janove Kaizer til Kaizernytt.

- Fotball og rock går godt sammen, Oasis har Manchester City, Iron Maiden har West Ham, Elton John har eid Oxford. Ellers har vi vel det felles med Bryne Fotballklubb at vi er litt usannsynlige suksesser, fra et lite sted, litt underdogs og et friskt pust!

- Blir dere å se på stadion mye denne sesongen da?

- Vi kommer nok innom når vi har muligheten, blir en spennende sesong dette, med mange lokale spillere på laget. Vi ønsker Bryne lykke til med sesongen og gleder oss til å følge med. Vi håper jo at vår kjære logo bringer lykke når den nå festes til Brynedrakten!

Les mer om årets Brynelag i Stavanger Aftenblad og Bryne Fk's hjemmesider!

 





Konzertjunkie on Facebook:
https://www.facebook.com/ konzertjunkie
Konzertjunkie onTwitter: kaizers_kj
Kaizers Orchestra Fanpage