En teatergave til fansen

sonnyblodfans11.11.11. er det verdenspremiere på Sonny, og billettsalget starter 10.10.10. Nå gir Rogaland Teater fansen en eksklusiv mulighet til å fylle to forestillinger og samtidig møte Janove Ottesen og Geir Zahl neste år.

Kaizers Orchestra har alltid hatt et tett forhold til sine dedikerte fans. Som en gest til den meste dedikerte fansen starter Rogaland Teater salget av to kvelder med Sonny en uke før det offisielle billettslippet. 

Storslått historie

Sonny er en barokk, burlesk, maksimalistisk og storslått historie om de store spørsmål rundt svik, krig, vennskap, kjærlighet og død. Forestillingen er basert på Kaizers Orchestras musikk og persongalleri, og Tore Renberg står for teksten. 

Musikk
Janove Ottesen og Geir Zahl står for musikken til forestillingen. De skal ikke stå på scenen selv, men skal spille inn all musikken på ny sammen med resten av bandet og tilrettelegge den i samarbeid med regissøren. Tore Renberg har bladd gjennom Kaizers rikholdige musikkatalog og funnet en rød tråd gjennom det universet og persongalleriet bandet har skapt.

Møt kaizerne!
Det offisielle billettsalget starter 10.10.10, men nå gir vi medlemmer og brukere av fanklubben Dr. Mowinckels akuttmottak og Kaizers.no en sjanse til å få en eksklusiv opplevelse av Sonny. 1. oktober åpner vi salget av disse forestillingene for blodfansen:

 

Fredag 18. november kl. 19.30
Lørdag 19. november kl. 18.00

Disse kveldene har Ottesen og Zahl sagt ja til å møte fansen, skrive autografer, lodde ut merchandice og fortelle om prosessen bak forestillingen. 

Det er kun mulig å kjøpe disse billettene på nett og salget er åpent mellom 1. oktober og 10.oktober. Det er maksimalt mulig å bestille 10 billetter om gangen. 

Kjøp billetter her:

http://www.billettservice.no/SONNY-billetter/event/SRH18113
http://www.billettservice.no/SONNY-billetter/event/SRH19113

Pris:
120,- for studenter
350,- for voksne,
175,- for honnør.

Facebook-event: http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=133822049996014&ref=ts





Konzertjunkie on Facebook:
https://www.facebook.com/ konzertjunkie
Konzertjunkie onTwitter: kaizers_kj
Kaizers Orchestra Fanpage