Friday I´m in love!

Postet tirsdag 30. november 2010 18:03

 

kztourpressenett

De første datoene av "Violeta Tour" er klare!  Kaizers besøker fire norske byer på sin eksklusive releasturné i februar/mars!

 

 

Volum I av trilogien "Violeta, Violeta" kommer ut 31 januar, og elleve dager etter står Kaizers Orchestra på scenen på sitt kjære Folken i Stavanger, for første gang i forbindelse med Violeta Tour.  Så blir det konsert og plateslippfeiring hver fredag de neste tre ukene! De andre byene som får besøk i første omgang er Tromsø, Trondheim og Bergen.  Slik ser turnélista ut (klikk på spillested for billetter!):

11. februar  Folken, Stavanger

12. februar  Folken, Stavanger

18. februar  Kulturhuset (Hovedscenen), Tromsø

25. februar  Studentersamfundet (Storsalen), Trondheim

4. mars  Grieghallen (Peer Gynt Salen), Bergen

- Vi gjør en eksklusiv liten releaseturné over det ganske land i forbindelse med plateslipp, så drar vi på en europaturné et par-tre ukers tid, og denne kulminerer da med konserten i Oslo Spektrum 9. april, sier Janove Kaizer, som er på øving med resten av bandet på Gausel, utenfor Stavanger om dagen.

- En ren fredagsturné nesten dette?

- Ja, bortsett fra ekstrakonserten på Folken lørdag den 12. februar så er det bare fredager. Fredag er en god dag å spille konsert på, det er en gledens dag, og dessuten har vi tenkt å bli igjen i hver by på lørdagen og hilse på fansen og signere plater. 

- Hva kan fansen forvente seg av Kaizers Orchestra denne gangen ?

- Hehe, ja vi har jo fått nye dresser og looking sharper than ever selvsagt, i tillegg har vi jo en helt ny plate på trappene som turnéen selvsagt blir ganske preget av musikalsk. Så har vi jo en ny produksjon i forhold til lys og lyd og lukt og lamper og instrumenter og hatter, så det blir jo nok en unik Kaizer opplevelse å se oss nå!

Billettsalget starter, ja du gjettet riktig, førstkommende fredag, tredje desember! Det blir ingen ekstrakonserter utover disse fem, så ikke nøl om du vil på konsert!





Konzertjunkie on Facebook:
https://www.facebook.com/ konzertjunkie
Konzertjunkie onTwitter: kaizers_kj
Kaizers Orchestra Fanpage