Forrykende billettsalg!

Postet mandag 06. desember 2010 22:45

berlinetter1nett
(Foto: Paal Audestad. Denne gjengen er sugne på å komme på roaden igjen!)


Etter kun én helg i salg nærmer flere av byene på "Violeta Tour" seg nå utsolgt!

Faktisk, så er de to Stavanger-konsertene på Folken utsolgt allerede, Bergen blir det sannsynligvis i løpet av dagen eller i morgen, og på Samfundet i Trondheim begynner det også å minske kraftig på billettene. Det er Kaizermania der ute!

- Man vet jo aldri om man fortsatt har publikumstekke, vi har jo ligget litt lavt en stund, og det kan jo slå begge veier har jeg hørt, så det er utrolig stas for oss å registrere at folk virkelig har lyst til å komme og se oss live igjen, sier Geir Kaizer, som nettopp har fått innsikt i det heftige billettsalget!

- Vi blir jo både glade og overrasket, vi har en særdeles god følelse i forhold til prosjektene vi har på gang de nærmeste årene, og den virker det som vi deler med Kaizerfansen. Vi har en ambisiøs plan om å ta Kaizers til nye høyder, og det er gøy at folk vil ha med seg det på førstehåndsbasis. Det føles jo veldig bra!

- Stavanger og Bergen er utsolgt allerede etter første helg i salg?

- Det jo helt rått. Stavanger og Bergenspublikummet er jo vårt eldste og mest trofaste publikum, så det er ikke så rart at salget går best der. Men vi ser jo også på Trondheim som hjemmebane nærmest, noen av våre beste konserter har vært på Samfundet. Og Oslo er jo også alltid fantastisk, denne gangen blir det ekstra unikt med det Spektrum-showet. Nei, det er veldig gøy dette her!

- Dere spiller bare fem konserter i Norge i første omgang, det blir vel mer etterhvert?

- Ja, vi gjør en liten, eksklusiv runde nå, litt fordi vi skal spille i Spektrum den 9 april og ikke vil ha spilt alle andre steder før vi kommer dit, og så har vi en europaturné på trappene i mars / april før vi beveger oss inn sommerfestivalsesongen. Men vi har jo tre plater og mange turnéer på gang, så vi begynner litt cool, men lover å øke på etterhvert. Alle som vil skal få sett oss i løpet av de nærmeste årene. Det blir mye å se frem til her!

 





Konzertjunkie on Facebook:
https://www.facebook.com/ konzertjunkie
Konzertjunkie onTwitter: kaizers_kj
Kaizers Orchestra Fanpage