Ny Geeza dokumentar på youtube!

Postet lørdag 29. januar 2011 13:11

geezaprod
(Foto: GeezaProductions. "Selvportrett på kaffekanne")

Kaizergitarist Geir Zahl, aka GeezaProductions, har latt Kaizercam gå under innspillingen av Violeta, Violeta Volum 1. Nå kan du se resultatet!

 Den drøyt 12 minutter lange dokumentaren "The making of Volum I" ligger nå på Youtube! Dette er gitaristens tredje film om bandet han selv spiller i. Fra før har han laget Die Polizei, som omhandler innspillingen, miksingen og historien rundt låten Die Polizei, samt road dokumentaren Våre Demoner Week, om klubbturnéen bandet gjorde i forbindelse med utgivelsen av b-sides albumet Våre Demoner i 2009.

 Hva skiller denne dokuen fra de to foregående, Geeza?

 -       Tja, det går jo litt på det samme, man har jo de samme folkene i hovedrollene og den samme flue på veggen tilnærmingsmåten. Men når det er sagt så er det store forskjeller og. Die Polizei dokuen var langsom, og skulle liksom vise at det ikke er så sexy å være i studio som man får inntrykk av gjennom å se på MTV.  Våre Demoner er det litt mer fart i, som jo er naturlig i forhold til livet på veien.  På Making of Violeta vises det forhåpentligvis at jeg har lært av de to foregående og blitt litt flinkere. Den er mer effektiv og to the point, tror jeg.

-       Litt mer proff nå?

-       Det er jo fortsatt i høyeste grad amatøropplegg vi snakker om her. Har jo bare et vanlig lite HD kamera, og opererer jo uten ekstern lyd- eller lys-hjelp. Men jeg synes jeg har fanget noen fine øyeblikk og fått til en fin rytme i klippingen denne gangen, og innholdsmessig kjører jeg fortsatt en forsøksvis fin kombinasjon av saklig materiale og tullball, info og humor.

-       Du spiller jo selv i bandet, dette blir vel så nært man kan komme dere?

-       Det kommer nok helt an på, men man får definitvit en følelse av å være med Kaizers i studio med denne dokuen, så har jeg klippet bort all ventingen for dere, hehe.

 

 





Konzertjunkie on Facebook:
https://www.facebook.com/ konzertjunkie
Konzertjunkie onTwitter: kaizers_kj
Kaizers Orchestra Fanpage