Ikke Maestro-åpning på Lerkendal, men moro lell...

2005-08-17 12:00:00

Skræmt no??

Vi iler til med en presisering; Konserten på Lerkendal er ikke åpning av "Maestro"-turneen. Det er snarere aller siste mulighet til å få med seg "gamleshowet" til Janove & co. Og showet bandet har skaffet seg et fantastisk liverykte over hele Europa med er ikke noe å kimse av.

Om to uker (lørdag 3 september!) er Kaizers imidlertid tilbake i Trondheim og Samfundet med "MaestroTour 2005".

- Men ingen grunn for trøndere til å holde seg hjemme på fredag. De blir de siste i verden som får med seg våre gamle sprell, peser Janove.

- Dessuten spiller vi jo fem låter fra nye plata og, så det blir en perfekt miks av gammelt og nytt dette her egentlig. I tillegg kan vi bare legge til at været kommer til å bli fantastisk på fredag. Det er det alltid når vi spiller utendørs.

Han har funnet rom for noen minutter med sin trofaste nettredaksjon i en hektisk rockehverdag.

Janove kan også fortelle at det blir stinn brakke på de tre første Maestro-konsertene i Norge. Rockefeller og Folken er utsolgt, mens det ennå er billetter igjen i Bergen. Samfundet-billettene ble lagt ut for salg i dag.

Hele listen over de vel 25 plassene som får besøk av Maestro-turneen legges ut på disse sidene i løpet av svært kort tid.

- Få med at vi også åpner Pulpit-festivalen i Stavanger på fredag formiddag. Det blir ikke noen full konsert - kun noen smakebiter før vi drar til Trondheim, sier Janove.

Vi fikk det med...





Konzertjunkie on Facebook:
https://www.facebook.com/ konzertjunkie
Konzertjunkie onTwitter: kaizers_kj
Kaizers Orchestra Fanpage