Thundersnakk
Øyvind Thunder Storesund har nå vært fullblods Kaizer-medlem i et halvt år. Det er på tide å ta temperaturen på denne sindige Bøen fra Telemark.
- Hvordan går det?

- Jo takk, det går egentlig jækla fint må jeg si. Var jo et kick å være med på den Rockefeller-konserten fredag. Det var min debut med Kaizers i Oslos storstue.

- Oslos storstue er vel strengt tatt Spektrum da.

- Ja, eh.. det er vel det.

- Uansett, hvordan er det å spille med Kaizers i forhold til dine andre prosjekter, og hvordan har det vært å komme som fersking inn i en såpass sammensveiset gjeng?

- Det har gått jækla greit egentlig. Det må jeg si. Fikk jo en gradvis innkjøring da jeg var med på noen vikarjobber sist sommer, der jeg fikk prøvd meg både musikalsk og sosialt med gutta. Og det er en sosial og fin gjeng å være på tur med, så sånn sett har det gått helt kanon etter hva jeg forstår. Jeg har jo hengt mye med stavangerfolk i musikksammenheng, så jeg er ganske inne på den der vestlandsbagen, og heier jo på Viking selvfølgelig, hehe.

- Gutta heier jo helst på Bryne da.

- Å!?

- Jaja, nok om det. Tilbake til musikken, vi vet jo fra før at Helge Omen ikke liker musikken noe særlig, hvordan stiller du deg til den saken?

- Jo, altså, jeg hadde vel ikke et voldsomt nært forhold til bandet og musikken før jeg ble tilbudt vikarjobber, men nå når jeg har kommet litt inn i det må jeg si at jeg liker musikken godt. i tillegg er den festlig og energisk å spille. Og nå er det jo spennende å være med fra starten på tredjeplate-materialet, og bygge opp det, så jeg tror vi har gode tider foran oss.

- Åkei. Takk for praten.

- Å, det var bare hyggelig det.



Mer faktating om Thunderen her





Konzertjunkie on Facebook:
https://www.facebook.com/ konzertjunkie
Konzertjunkie onTwitter: kaizers_kj
Kaizers Orchestra Fanpage