Kaizerlig turnéstart - sekserne florerer

2005-09-01 12:00:00

Janove og resten av Kaizers-gjengen har startet på sin etterlengtede Norges-turné. Anmelderne applauderer.

Kaizers blitzkrig av en turné er endelig i gang. Terningene er kastet - sekserne lyser!

Sterk hjemmeseier da startskuddet gikk i Stavanger i går. Den lokale pressen er fra seg av begeistring etter konsert- infernoet på Folken i går kveld.

Både Stavanger Aftenblad og Rogalands Avis hyller heltene og gir høyeste score på terningen. Seks og seks. Aftenposten er også henrykt. Seks igjen. Snart Yatzy.

Entusiastisk var også Dagbladets Anders Grønneberg. - Kaizers Orchestra er som en nyttårsrakett - et fyrverkeri som eksploderer i et sprudlende fargespekter mot nattehimmelen, skriver han. Terningen lander med fem prikker opp.

Men ikke alle har fått med seg Kaizers åpenbare fornyelse. - Fabelaktig, men samtidig litt for kontrollert og konsentrert, skriver Stein Østbø i VG og spør samtidig om ikke vi har sett dette før. Han triller en firer.

Kanskje han har drømt for mye om Kaizers de siste årene og fått en fordreid virkelighetsforståelse.

- Vi spilte 11 nye sanger, vi hadde med to blåsere, vi hadde en helt ny lysproduksjon og Elvis som backline-teknikker. Stein Østbø har likevel sett det før? Det må han i tilfelle være alene om, kommenterer Janove tørt.

Han minner samtidig om at Østbøs firer er den andre Kaizers får i norsk presse for sine live-show i bandets karriere. Den første fireren var premien fra Dagbladet for Roskilde-konserten.

I dag står Teatergarasjen i Bergen for tur. Gled dere!





Konzertjunkie on Facebook:
https://www.facebook.com/ konzertjunkie
Konzertjunkie onTwitter: kaizers_kj
Kaizers Orchestra Fanpage