Kaizers video på lufta

2005-09-29 19:00:17

Til sist måtte det bli slik: vi er helt knekt. Det er lansering av ny video.

Telefonen ringer. Vi venter tre signaler før vi tar den. Ja, hallo? Det er en høytidelig men kortpustet Geir Kaizer som er på vågen. Javel, takk, bare bra. Han bringer nyheter, selvsagt (vi hopper over småpratet). Kaizers har laget video (det vet vi).  Nå er den ferdig (jaså?) Og den har premiere nå ikveld (Øyh! Det er en god nyhetssak).


- Hei der. Ser du kem som står her? Geir synger for oss nå. Det er noen strofer fra videoen til sangen "Knekker deg til sist". Den hadde premiere i dag på den uautoriserte statskanalen TV2 kl 18:00, under vignetten "Absolutt underholdning". Der fikk du kanskje med deg det nye skjelsettende mersterverket fra regissør Magnus Martens (som også laget "United"). Geir kaizer melder at dette er bra saker og at han har sett den tusen ganger selv, minst.


Forøvrig: alle som var på Kaizers-konsert i Bergen 2. september kunne observere en noe forvirret "Harald gjør ting han ikke kan" på trommer på en av låtene. Sekvensen vises fredag kveld på Senfredag med Thomas og Harald (som vanlig).





Konzertjunkie on Facebook:
https://www.facebook.com/ konzertjunkie
Konzertjunkie onTwitter: kaizers_kj
Kaizers Orchestra Fanpage