Elvis lever

2005-09-30 14:39:26

Han kommer snikende inn på scenen under hver eneste konsert. Hadde det ikke vært for kostymet, hadde ingen lagt merke til backlineteknikeren til Kaizers - Elvis.

Slik liker han det. I kulissene, ute av fokus, uten for mye oppmerksomhet. Men i dag blir det annerledes. I dag fyller Kongen 40 år. Gratulerer med dagen!

OK, da. Mannen vi snakker om heter Tor Sørnes. Han har vært Kaizers uvurderlige "usynlige" hjelper på scenen i vel to år. Ikke uten erfaring, denne mannen. Han har tidligere operert i bakgrunnen til ikke ukjente a-ha.

- Uten Tor hadde vi vært et mindre komplett band, er bursdagshilsenen fra Janove. Han har kastet seg på telefonen fra Heidelberg i Tyskland for å gi Tor Elvis en gave på den store dagen. 

- I dag gir vi Tor fri. Han er påspandert en litt kroppslig velbehag - en tur på et stuereint massasjeinstitutt. Etterpå skal han få slippe å tenke på dagligdagse og trivielle arbeidsoppgaver, lover Janove.

Og Janove har flere overraskelser på lager. Han og resten av guttene har nemlig laget en spesialversjon av "Happy Birthday" traktert med oljefat. Den får publikum i Heidelberg oppleve live i kveld.

Og Tor, igjen; Gratulerer med dagen!





Konzertjunkie on Facebook:
https://www.facebook.com/ konzertjunkie
Konzertjunkie onTwitter: kaizers_kj
Kaizers Orchestra Fanpage