Det har tatt litt lenger tid enn planlagt å få Kaizers nye nettside opp å stå, men nå er systemet på plass og Kaizernytt er igjen på alerten, og bringer deg det siste og det første for de sultne og de tørste. Rett på PC en din.

Kaisers Orchestra er for tiden ute på en omfattende Norgesturné, den store Maestro Tour 2005, i kveld spiller gutta i Steinkjer, og hvordan går det egentlig ute på landeveien?
 
- Det går helt glimrende, forteller Rune Mink Kaizer, han sitter og trommer på et håndkle backstage i Steinkjer, og innrømmer at han kanskje er litt nerd akkurat i forhold til tromming, men det er nå så.
 
- Hadde en glimrende start med fire jobber i sør-øst Norge, og har siden kommet i gang med Nord Norge avdelingen. Begynte med en glimrende konsert på Driv i Tromsø, utsolgt og knall stemning, så har vi reist nedover dette utrolig lange landet, via Narvik, Bodø, Mo og lignende, til Steinkjer hvor vi spiller i dag.
 
- Stor forskjell på å spille i utlandet og Norge eller?
 
- Både ja og nei egentlig. Spiller jo gjerne litt større byer enn Brønnøysund og Mo i Rana når vi er utomlands da, så sånn sett er det litt annerledes, men selve spillingen og stemningen går i bunn og grunn  ut på det samme, uansett hvor en er. Selv om det selvsagt er litt mer allsang i Norge, så er det en instinktiv greie dette med musikk, så det funker egentlig bra overalt både for to og firbeinte, kanskje bare ikke for seksbeinte.
 
- Dere kjører 11 jobber på rad i denne runden, begynner dere å bli slitne eller?
 
- Terje og Øyvind var litt slitne i hodet og nakken etter å ha hatt stangekonkurranse inn i en brusautomat på lørdag i Bodø, men bortsett fra det så går det helt fint. Vi er unge og friske menn i sin beste alder vet du, dessuten har vi hatt glimrende forhold på turné nå, kanon publikum og arrangører. Da går det av seg selv.




Konzertjunkie on Facebook:
https://www.facebook.com/ konzertjunkie
Konzertjunkie onTwitter: kaizers_kj
Kaizers Orchestra Fanpage