Kaizers avlegger en visitt i nærmest hver eneste avkrok i vårt langstrakte land under turneene. Utfordringen er ikke å finne fram ute i distriktene. Til slikt har man kart. Nei, det er snarere å finne ut hvordan man skal få tiden til å gå når scenelyset er slukket.

Det er ikke alltid turnébussen står på tomgang og venter på kaizersorkesteristene når de går av etter konsertene. Ofte blir det heller tidlig avgang dagen etter.

Siden kaizerne verken er ivrige utestedsgjester, særlig behjelpelige overfor de lokale natteravnene eller de store bokløvene, blir ventetiden som regel et slags fritidsmessig vakuum.

Men ikke alltid. Etter forrige ukes konsert i Brønnøysund fant hele gjengen turen ned i bassenget på Torghatten hotell. Det som kunne blitt et spørsmål om hvem som svømte to lengder fortest, utviklet seg i stedet til det enkelte lokalpatrioter har valgt å kalle "et dristig homoerotisk krumspring".

- Nakenhet er helt naturlig for kaizerne. Vi er kanskje Norges fremste musikalske naturister. Dessuten hadde vi ikke badebukser, er Janoves korte forklaring på det avslørende bildet.

Bildet er for øvrig knipset av Helge Kaizer. Som vi tror beholdt buksene på.





Konzertjunkie on Facebook:
https://www.facebook.com/ konzertjunkie
Konzertjunkie onTwitter: kaizers_kj
Kaizers Orchestra Fanpage