Kaizers Orchestra har entret siste uke på sin omfattende Maestro Tour 05. Over 60 spillejobber på tre måneder avsluttes med konsert på Byscenen i kveld og fire shows på Folken fra fredag til mandag.

 
- Det går gullfint med oss, Terje Killmaster sitter og venter på juletallerkenen han nettopp har bestilt på restaurant i Haugesund, men tar gjerne noen ord med Kaizernytt.
 
- Har gjort et veldig allsidig utvalg konserter i Norge på denne runden. Alt fra veldig små steder i Nord Norge til Oslo og Rockefeller  sist torsdag og fredag. Ganske ulike jobber, og sjarmerende på hver sine måter. Opp og ned det ganske land. Nå er vi tilbake på vestlandet, spillte i Bergen på tirsdag og på Stord i går, så nå er sirkelen snart sluttet når vi kommer tilbake til Folken der det hele begynte i august.
 
- Utsolgt og god stemning i Haugesund i dag?
 
- Utsolgt i kveld ja. Pleier bli full gass på Byscenen når det er fullt hus. Gleder oss. 
 
- Også kommer gamlebassisten Jon Sjøen og ser dere i dag, for første gang som publikummer på en Kaizer konsert?
 
- Det stemmer ja!  Han har jo spillt med oss et par ganger siden han ga seg i bandet, men har aldri sett oss spille live med Øyvind på bass faktisk, har jo ikke vært i Haugesund på lenge nå tror jeg. Så i dag må vi levere! 
 
- Yesyes. Lykke til i kveld da!
 
- Tackar! 




Konzertjunkie on Facebook:
https://www.facebook.com/ konzertjunkie
Konzertjunkie onTwitter: kaizers_kj
Kaizers Orchestra Fanpage