Dagbladet kårer Maestro til årets nest beste album

2005-12-06 18:17:37

Desember er gjerne oppsummeringen og tilbakeblikkets måned. Dagbladet lister i dagens utgave opp nasjonale og internasjonale album som har gjort inntrykk i løpet av året. Maestro er st av disse.

 
Ni Dagblad anmeldere har deltatt på rangeringen av årets 20 beste norske album, og det er på denne oppsummeringen Kaizers Orchestras tredje album Maestro kniper andreplassen, bak Serena-Mannesh´s selvtitulerte debut album.
 
- Konkurranse og kåringer i musikk er jo en snål sak da, det er jo smak og behag og følelser og politikk og alleslags ting involvert, men det er uansett veldig hyggelig at også journalister liker albumet vårt, kommenterer Janove Ottesen.
 
-Vi er jo enige med dem i at det er et kanon album, hehe.
 
"På Maestro foredlet de fascinasjonen for støy, østeuropeisk folkemusikk og fandenivolsk kabaretrock, og laget sitt mest finurlige, riffrike og varierte album" skriver Dagbladet i dagens utgave.
 
- Vi mener jo selv at dette er vårt beste og mest varierte album så  langt i karrieren, så den oppsummerringen rimer jo godt med vårt syn da. Hyggelig å være enig med journalistene og i blant!
 
 Vi gratulerer og klapper i hendene.




Konzertjunkie on Facebook:
https://www.facebook.com/ konzertjunkie
Konzertjunkie onTwitter: kaizers_kj
Kaizers Orchestra Fanpage