Spellemenn uten spellemann

2006-01-02 22:27:53

De nominerte til årets Spellemannspris ble offentliggjort i dagens Absolutt underholdning sending, og Kaizers Orchestras album "Maeastro" kom ikke inn blant de fem i rock-kategorien.

 
De nominerte er derimot Madrugada, Big Bang, Serena Mannesh, My Midnight Creeps og JR Ewing.
 Spellemannsprisen går av stabelen den 28 januar, denne gang uten våre skranglevenner fra vestlandet. Det er faktisk første gang siden 2001 at Kaizers Orchestra ikke verken spiller eller er nominert til pris.
 
- Nå har jo vi har fått renset dressene våre og etter en lang turné, så vi hadde jo hatt antrekket i orden da, men det er jo greitt å bytte litt på å gå på sånne prisutdelinger, kommenterer Geir Hellraizer Kaizer tørt fra sitt eksil på jæren.
 
- Plager det dere at dere ikke blir nominert?
 
- Nei. Det er heldigvis ikke slike ting som veier tyngst for musikere. Hadde noen andre bestemt hadde vi kanskje blitt nominert, men da hadde jo noen andre ikke blitt nominert, så da hadde jo de syntes det var kjipt igjen. Det er jo en absurd ting å konkurrere i musikk liksom, og det er vel andre som trenger oppmerksomheten mer enn oss. Vi har jo et publikum allerede.
 
- Hva synes dere om de nominerte da?
 
- Av de fem har jeg faktisk kun hørt Madrugada`s album, og der er det jo mye fint. Lukter vel egentlig Madrugadafest lang vei av den kvelden der. De har hatt et knall år, og fortjener en god feiring absolutt,  har  forsåvidt hatt et fantastisk år vi og, så egentlig er vi akkurat der vi skal være.
 
- Går glipp av Spellemannsnachzpiel og alt?
 
- He-he. Vi får ta det igjen en annen gang vi da.
 




Konzertjunkie on Facebook:
https://www.facebook.com/ konzertjunkie
Konzertjunkie onTwitter: kaizers_kj
Kaizers Orchestra Fanpage