Mediahora Geir

2006-02-20 12:38:42

Det er ikke værst å få tre sider i Dagbladet på ett fem minutters intervju. Geir Kaizer klarer det iallfall, uten å prøve engang.

Ifølge Dagbladet i dag er hele Kaizers Orchestra omtrent på selvmordets rand av tinnitus plager og lydsmerter. Det er ikke måte på hvor ille det er. Egentlig er det bare dressene som holder dem oppe kan det virke som. Eller er det bare avisene som trenger overskrifter nå igjen?
 
- Telefonen ringte, er vel et par uker siden, og en dame spurte hvordan det gikk med hørselen etter alt bråket vi er gjennom daglig på turné, og i folkeskikkens navn svarte jeg at jo, det gikk bra med hørselen, og at vi bruker spesialstøpte ørepropper når vi spiller, for å beskytte oss.
 
- Javel, høres ut som en sensasjon det! Rart at det ikke ble fem sider egentlig når du sier det på den måten!
 
- Ja absolutt. Så spurte hun om vi hadde tinnitus eller øresus, og da svarte jeg at litt øresus var det jo, men at det ikke var så ille, i tillegg påpekte jeg at Janove har vært og testet hørselen nettopp, og han scorte full pott på den og god stemning, men det passet jo ikke inn i saken hun skulle skrive da.
 
- Er du ikke medievant nok til å vite å holde kjeft av og til Geir?
 
-    jo...
 
- Hæ! hørte ikke!!
 
- Eh.. Altså, jeg mener jo det er bra at Dagbladet tar opp det temaet, for jeg tror hørselsskader bare vil øke i omfang for den generasjonen som vokser opp nå, og behandlingsalternativene er jo langt i bakevja i norge, men det får være måte på å fronte en sånn sak da, herregud. Jeg sa hun burde kontakte Madrugada heller, de takket jo et tinnitus behandlingssted i Estland da de vant Spellemannspris for noen år siden. Der har du en sak liksom.
 
- De hadde kanskje vett nok til å holde kjeft de da?
 
- Hadde vel det, men det skal jeg og fra nå av. Jeg lover. Visste du forresten at vi gir ut livealbum den 6 mars? Det er kanon!
 
- Så du har ikke værre øresus enn at du kan høre det altså?
 
- Haha. Veeeldi mossomt. 




Konzertjunkie on Facebook:
https://www.facebook.com/ konzertjunkie
Konzertjunkie onTwitter: kaizers_kj
Kaizers Orchestra Fanpage