Rundet av på Rockefeller

2006-03-29 08:48:11

Janove takker og bukker for denne gang. Tilbake på scenen i mai. FOTO: Paal Audestad.

"Maestro Tour 2006" er historie. Etter måneder på veien avsluttet Kaizers mandag sin heseblesende turboturné i halve Europa med et forrykende show på Rockefeller.

- Nye herlige opplevelser, oppsummerer Geir Kaizers. Han tørker bort de siste svettedråpene fra årets første skikkelige kraftprøve før han tar sats. - Og nå puster vi ut, før vi går på igjen i mai, jubler andregitaristen, som skal bruke de neste ukene på å gjøre ferdig soloalbumet sitt, som er ventet utgitt til høsten.
 
- Ferie er for pyser, kommenterer jazzmasterentusiasten kjølig. Tøffer seg nå. Egentlig er han myk og beskjeden, som et føll nærmest. Eller en pus.

Uansett, 5. mai går startskuddet for en feberhet sommersesong. Da varmer Kaizers opp bergenserne, før Iggy tar æren for at publikummet er i ekstase. Så går det slag i slag. Per dato er Kaizers listet på 16 festivaljobber.

Ikke bli overrasket om det kommer mer!

Årets blodfan, Henning Klokkeråsen, kan for øvrig melde at mandagens Rockefeller-show kommer på 3. plass over Kaizers lengste konserter. Merk dere at det ikke er noen grunn til å mistro Mr. Klokkeråsen. Snarere tvert imot. Han vet hva han snakker om.




Konzertjunkie on Facebook:
https://www.facebook.com/ konzertjunkie
Konzertjunkie onTwitter: kaizers_kj
Kaizers Orchestra Fanpage