Carl I. Hagen er muslim og Kaizers er rundstjålet

2006-04-05 07:28:39

Tror du Carl I. Hagen er muslim? I så fall gikk du på en av avisenes aprilspøker. Tror du alt utstyret til Kaizers er stjålet eller ødelagt? Det trodde hele bandet 1. april. Ja, bortsett fra Rune, da...

For den ivrige, men av og til uvirksomme trommeslageren med litt mer enn gjennomsnittelige ADHD-trekk, hadde nemlig satt seg fore å gå alle norske medier i næringen 1. april.

- Jeg satt nå hjemme og lurte på om det var noe som kunne sette en liten støkk i hele Kaizers-apparatet, forteller Rune. Som sagt, så gjort. Han kokte sammen en syk historie om at det noen svin hadde brutt seg inn i Kaizers nye lager. Der står mesteparten av bandets instrumenter og annet verdifullt utstyr. Historien ble sendt ut til bandmedlemmer, management og backlinere.

Så satt Rune seg rolig ned og ventet. Og det tok ikke lang tid før reaksjonene kom. Førstemann ut og sterkest preget var lydmann Berntsen. Han har noen kostbare mic'er på lageret som viste seg ikke å være forsikret. Han kastet seg på telefonen til Rune. - Er mic'ene der, er de, er de? nærmest gråt han på telefonen.

Iskalde Rune strakk strikken så langt han kunne, men like før Berntsen ble innlagt på Dikemark Distriktspsykiatriske, våget han ikke mer. Han avslørte bløffen. Liknende telefoner haglet også fra andre Kaizers-kanter. Om ikke alle gikk så kraftig på limpinnen som Lyd-Berntsen, så var de bekymret, veldig bekymret.

Og den eneste som lo av 1. april-spøken, var Rune. Alle andre har lovet at tromme-Rune kan bli utsatt for motreaksjoner som fort kan falle på andre datoer enn 1. april.

Ja, vi venter spent. Fortsettelse følger.





Konzertjunkie on Facebook:
https://www.facebook.com/ konzertjunkie
Konzertjunkie onTwitter: kaizers_kj
Kaizers Orchestra Fanpage