Live at Vega album slippes 6. mars

2006-04-11 14:47:23

Live at Vega er Kaizers Orchestras første live album og like mye et statement som et norsk musikk-historisk manifest

Pressemelding fra EMI:  Live at Vega er beviset på hvor langt et alternativt og innovativt rockeband som synger på brei norsk dialekt kan nå ut, ikke bare i vårt hjemland Norge, men også utenfor landets grenser. Man må nesten ha vært der for å tro at det er sant når frontmann, Janove på et hvilket som helst tidspunkt i den to timer lange konserten legger fra seg mikrofonen og det danske publikummet tar over med allsang!

 

Opptaket ble gjort på Vega i København og var den 30. og siste konserten på Europa turneen høsten 2005. Setlisten satt som støpt og det ekstremt dedikerte danske publikummet var i ekstase.

 

Vega er et gammelt teater som tar 1500 mennesker på to nivåer med galleri. Vi har gjort våre topp fem beste konserter i karrieren på nettopp Vega, så derfor skal vårt live album være derfra, sier vokalist og frontmann Janove Kaizer.

 

Live at Vega vil inneholde 9 spor fra det siste albumet Maestro som i skrivende stund er svært nær platina-status, samt det beste fra både Ompa Til Du Dør og Evig pint.

 

Det er nettopp som live band Kaizers oppnådde sitt sensasjonelle gjennombrudd sensommeren i 2001 med tidenes mestselgende debut i genren alternativ rock på norsk. Albumet Ompa Til Du Dør nådde 100 000 solgte og suksessen hadde kun å gjøre med et aldeles forrykende liveshow, fremført med den største autoritet og naturlig unorsk selvsikkerhet.  og bandet la ut på veien og gjennomførte rundt 150 konserter det påfølgende året.  Med nær 200 000 solgte album fordelt over 3 utgivelser og utsolgte turneer her hjemme og på kontinentet er Kaizers Orchestra et fenomen og en opplevelse helt utenom det vanlige.



Konzertjunkie on Facebook:
https://www.facebook.com/ konzertjunkie
Konzertjunkie onTwitter: kaizers_kj
Kaizers Orchestra Fanpage